Zala Megyei Szent Rafael Kórház hivatalos honlapja - Aktuális


Aktuális

szovegikon Plusz forrás
Fejlesztési célra nyertük

2017.01.09. 09:34:56

Az év végi kórházkonszolidáció részeként - a működés hatékonyságát javító - további támogatásra is pályázhattak a közfinanszírozott egészségügyi szolgáltatók. A hatályos kormányrendelet alapján erre a célra 15 milliárd forintos keretösszeg állt rendelkezésre. Egy-egy intézmény több célt is megjelölhetett, melynek eredményeként 810 pályázatból 324 nyertest választottak ki a bírálók.

A Zala Megyei Szent Rafael Kórház az 1,1 milliárd forintot meghaladó adósságkonszolidáción túl, ebből a forrásból is támogatást nyert. Két pályázatunk összesen 16.922.242 Ft-os támogatásban részesült. A plusz forrás segítségével:

  • A személy – és vagyonvédelmet szolgáló kültéri kamerarendszer kiépítésére 9.929.622 Ft-ot fordíthatunk. A belső telephelyet és Pózvát egyaránt érintő fejlesztéssel elsősorban a parkolókat, az épületek ki-és bejáratait valamint a gépjárművek beléptetését lehet ellenőrizni. Így a meglévő belső kamerarendszerrel együtt a szubjektív biztonságérzetet is növelni tudjuk.

  • A belső telephely Diagnosztikai épületének tetőszigetelésére 6.992.620 Ft-ot nyertünk. A beázó lapostető felújítása évek óta szerepelt a beruházási igények listáján, ám eddig nem sikerült forrást találni a megvalósításra.

    A fenti fejlesztéseket 2017. június 30-áig kell megvalósítania a Zala Megyei Szent Rafael Kórháznak.
Vissza

© Zala Megyei Szent Rafael Kórház 2006-2018.
D2PORTAL rendszer (© Zala Megyei Kórház)