Zala Megyei Szent Rafael Kórház hivatalos honlapja - Aktuális


Aktuális

szovegikon Háziorvos utalta be?
Kérjen konkrét időpontot a laborba!

2017.05.17. 12:39:41

KÉRJEN ÓRÁRA ÉS PERCRE SZÓLÓ VIZSGÁLATI IDŐPONTOT A VÉRVÉTELI LABORBA!

Tisztelt Pácienseink!

A Zala Megyei Szent Rafael Kórház Központi Laboratóriumának járóbeteg szakrendelésén 2016-ban bevezetett előjegyzési rendszer egyértelműen sikeresnek bizonyult.

Az intézmény kiterjeszti az elérés lehetőségét azok számára is, akiknek a háziorvos – bármely okból - nem tudja biztosítani az előjegyzést.

A Zala Megyei Szent Rafael Kórház ezúton értesíti Önöket, hogy a vérvételi laborba beutalóval rendelkező páciensek két alternatíva közül választva kezdeményezhetik az időpont előjegyzését:

 • A betegirányítóban (kartonozó) személyesen vagy telefonon kérhetnek konkrét vizsgálati időpontot. Telefonszámok: 92/507-509, 92/507-574.

 • Más szakrendelésekhez hasonlóan lehetőséget biztosítunk arra is, hogy elektronikus úton kérjenek előjegyzést. Ebben az esetben a www.zmkorhaz.hu weboldalon az ELŐJEGYZÉS menüpont alatt találják az igénylési felületet. Az időpontot e-mailben kapják meg.

  (Kérjük, hogy akiknek nem kell éhgyomorra érkezniük és rugalmas az időbeosztásuk, ne ragaszkodjanak a kora reggeli időponthoz!)

     

                                                       Tisztelettel:

   

                                                 Dr. Halász Gabriella

                                                        főigazgató
Vissza

© Zala Megyei Szent Rafael Kórház 2006-2018.
D2PORTAL rendszer (© Zala Megyei Kórház)