Zala Megyei Kórház hivatalos honlapja - Szívsebészet - Bemutatkozás  
8900 Zalaegerszeg Zrínyi u. 1.
 
Telefon: 92/507-500
Fax: 92/331-405
 2014. december 19.
Névnap: Viola
Szöveg keresés:

 
Utolsó módosítás: 2010.09.14.
Látogatók: 39403
Kep1 kep2 Kep3

Szeretettel Üdvözöljük Önt a Zala Megyei Kórház Szívsebészeti Osztály Honlapján!


Megtisztelő, hogy honlapunkat látogatja, lapozza. Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy az Ön érdeklődését kielégítsük, feltett kérdéseire megnyugtató is világos választ adjunk. Kórházunk életében mérföldkőnek számít az 1994-ben létrejött osztályunk, mely a dunántúli régióban az első. A nehéz kezdeti lépesek után jelenleg az osztálynak meghatározó szerepe van a régió és a magyarországi felnőtt szívsebészet életében. Tevékenységünk eredményei a nyugat-európai előkelő szívsebészeti centrumok eredményeivel vetekszenek.
Az osztály valamennyi dolgozója azon fáradozik, hogy a rászoruló betegeink ellátása során a rendelkezésünkre álló lehetőségek birtokában a lehető legmagasabb színvonalat, beteg centrikusságot biztosítsa.
Amennyiben Ön leendő betegünk, kérem, bizalommal forduljon hozzánk, remélve, hogy nem csak gyógyultan, hanem elégedetten fog ránk emlékezni.
Munkánkat a beteg ember érdekeinek a védelme, a pontosság és az igényesség jellemzi. Képviseljük az orvostudomány azon eszméit, miszerint: ne árts, légy alázatos és igazságos.


Dr. Alotti Nasri Csorba Katalin
Dr. Alotti Nasri Ph.D
Osztályvezető főorvos
Egyetemi docens
Csorba Katalin
Osztályvezető főnővér
Egyetemi okleveles ápoló


nyomtatoNyomtatható verzió