Zala Megyei Szent Rafael Kórház hivatalos honlapja - Dietetika - Dolgozók  
8900 Zalaegerszeg Zrínyi u. 1.
E-mail:zmkorhaz@zmkorhaz.hu
Telefon: 92/507-500
Fax: 92/331-405
 2018. október 16.
Névnap: Gál
Szöveg keresés:

 

Dolgozók

Szakdolgozó


Végvári Viktória
dietetikus

A Dietetikus Szakot 1994-ben Pécsett végeztem el. Először a Balatonfüredi Szívkórházban, majd a Mosonmagyaróvári Városi Kórházban dolgoztam, 2000- től vagyok a Zala Megyei Szent Rafael Kórház munkatársa. 2009- ben vezető dietetikusi kinevezést kaptam. Jelenleg az Általános Sebészet, Intenzív osztály tartoznak hozzám. Munkám során leginkább a műtétek utáni étrendekkel és a mesterséges táplálással foglalkozom. 
Több alkalommal is lehetőségem nyílt tanítani, amit nagyon szeretek. Leginkább táplálkozástant, dietetikát és élelmezési ismereteket oktatok.


Bálizs Barbara
dietetikus

Dietetikusi diplomámat 2016-ban szereztem Pécsett a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán. Jelenleg a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban dolgozom a Traumatológia, Szeptikus, Urológia és Ortopédia osztályokon.

A szakterületet azért választottam, mert coeliákiás (lisztérzékeny) vagyok, így átérzem a diétázás minden gondját és örömét. Érdekel az egészséges táplálkozás, valamint a gluténmentes étrend.


Faricsné Molnár Katalin
dietetikus

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán szereztem dietetikusi diplomát 2009-ben. A diploma megszerzése óta a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban dolgozom. Jelenleg a Neurológia a törzsosztályom itt segítem a betegek gyógyulását.
A dietetika minden ága közel áll hozzám, de legszívesebben az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozással foglalkozom. Hiszek abban, hogy ezzel az életformával sok betegség megelőzhető.


Fitos Gréta
Dietetikus


Kiss Ágnes
dietetikus

Dietetikusi diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán szereztem 2014-ben. A diploma megszerzése óta a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban dolgozom.

Jelenleg az I. Belgyógyászaton, az Infektológián, és a Szemészeti osztályokon segítem a betegek gyógyulását. A dietetika minden területével foglalkozom, ezek közül is az egészséges étrend, a diabetológia és a vesebetegek táplálkozása áll hozzám a legközelebb.

Az osztályon kezelt betegek mellett szerda délutánonként az ambuláns diétás tanácsadáson foglalkozom az érdeklődőkkel.


Lukács Zita Klára
dietetikus

A dietetikusi szakot a SOTE Egészségügyi Főiskolai Karán végeztem Budapesten. Jelenleg a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Onkológia Osztályán dolgozom. Ezen a területen nagyon fontos a kemoterápia során kialakuló táplálkozással kapcsolatos mellékhatások leküzdése, ebben próbálok betegeink segítségére lenni. A szakmai feladatokat törzsosztályom mellett ellátom még a Pszichiátria részlegein, az Ápolási osztályon és a Krónikus Belgyógyászaton is.


Monori Krisztina
dietetikus

2010 óta dolgozom a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban, a Pulmonológia és Kardiológia Rehabilitációs Osztályon. A dietetika számos területe közül az egészséges táplálkozás, a dietetikai újdonságok, sporttáplálkozás, illetve a szívbetegségek dietetikája áll hozzám legközelebb.


Palotai Ágota
dietetikus

Képesítésemet 1983-ban szereztem Budapesten az Egészségügyi Főiskolán, azóta dolgozom a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban. Jelenleg a Belgyógyászat és a Fül-orr-gége az osztályom, ahol leginkább a diabeteszes, veseproblémákkal és gasztrológiai betegségekben szenvedők ellátásában veszek részt.


Takács Mirjam
dietetikus

2004-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Karán mint dietetikus. 2005-ben kezdtem el dolgozni a Tolna Megyei Balassa János Kórházban Szekszárdon. 2012 szeptembere óta dolgozom a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban. Jelenleg a Csecsemő osztály, a Gyermek osztály, a Koraszülött osztály és a Gyermek intenzív részleg tartozik hozzám. A dietetika minden területe érdekel de leginkább a diabetológia.


Egyéb dolgozó


Husz Tímea
adminisztrátor

Zalaegerszegen a Munkácsy Mihály Szakközépiskolában érettségiztem. 2008 januárjától dolgozom a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban. A munkakörömön belül:  
1. az osztályos tálalókártyákat előkészítem a tálaláshoz az aktuális létszámnak megfelelően, melynek alapja az aznapi diéták szerinti csoportosítás és az osztályos tálalási sorrend.

2. Napi munkakapcsolatban vagyok az osztályos dietetikusokkal a diétás létszám alakulását illetően. 
3. A betegosztályokról telefonon érkező információk alapján javítom a napi és a módosított létszámot.


nyomtatoNyomtatható verzió  
Helyi menü

Bemutatkozás
Dolgozók