Zala Megyei Szent Rafael Kórház hivatalos honlapja - Dietetika - Dolgozók  
8900 Zalaegerszeg Zrínyi u. 1.
E-mail:zmkorhaz@zmkorhaz.hu
Telefon: 92/507-500
Fax: 92/331-405
 2017. november 18.
Névnap: Jenő
Szöveg keresés:

 

Dolgozók

Szakdolgozó


Végvári Viktória
dietetikus

A Dietetikus Szakot 1994-ben Pécsett végeztem el. Először a Balatonfüredi Szívkórházban, majd a Mosonmagyaróvári Városi Kórházban dolgoztam, 2000- től vagyok a Zala Megyei Kórház munkatársa. 2009- ben vezető dietetikusi kinevezést kaptam. Jelenleg az  Általános Sebészet, Baleseti Sebészet és Szeptikus Osztály tartoznak hozzám. Munkám során leginkább a műtétek utáni étrendekkel és a mesterséges táplálással foglalkozom. 
Több alkalommal is lehetőségem nyílt tanítani, amit nagyon szeretek. Leginkább táplálkozástant, dietetikát és élelmezési ismereteket oktatok.


Faricsné Molnár Katalin
dietetikus

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán szereztem dietetikusi diplomát 2009-ben. A diploma megszerzése óta a Zala Megyei Kórházban dolgozom. Jelenleg a Neurológia, az Urológia és a Fül-orr-gége osztályokon segítem a betegek gyógyulását.
A dietetika minden ága közel áll hozzám, de legszívesebben az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozással foglalkozom. Hiszek abban, hogy ezzel az életformával sok betegség megelőzhető. Ha valakinek a betegséget még sem sikerült elkerülni és hozzám fordul tanácsért, a legjobb tudásom szerint segítek neki.


Kiss Ágnes
dietetikus


Lukács Zita Klára
dietetikus

A dietetikusi szakot a SOTE Egészségügyi Főiskolai Karán végeztem Budapesten. Jelenleg a Zala Megyei Kórház Onkológia Osztályán dolgozom. Ezen a területen nagyon fontos a kemoterápia során kialakuló táplálkozással kapcsolatos mellékhatások leküzdése, ebben próbálok betegeink segítségére lenni. A szakmai feladatokat törzsosztályom mellett ellátom még a Pszichiátria részlegein, a Szemészeten, az Ápolási osztályon és a Krónikus Belgyógyászaton is.


Monori Krisztina
dietetikus

2010 óta dolgozom a Zala Megyei Kórházban, a Pulmonológia és Kardiológia Rehabilitációs Osztályon. A dietetika számos területe közül az egészséges táplálkozás, a dietetikai újdonságok, sporttáplálkozás, illetve a szívbetegségek dietetikája áll hozzám legközelebb.


Palotai Ágota
dietetikus

Képesítésemet 1983-ban szereztem Budapesten az Egészségügyi Főiskolán, azóta dolgozom a Zala Megyei Kórházban. Jelenleg a Belgyógyászat a törzs osztályom, ahol leginkább  a diabeteszes, veseproblémákkal és gasztrológiai betegségekben szenvedők ellátásában veszek részt.


Szalai Mária Magdolna
dietetikus

Budapesten végeztem az Orvostovábbképző Intézet Egészségügyi Főiskolai Karán 1978-ban. Azóta a Zala Megyei Kórházban dolgozom, jelenleg a Kardiológia- és a Szívsebészet Osztályon. Szakterületem a szív- és érrendszeri betegségek dietetikája.


Egyéb dolgozó


Husz Tímea
adminisztrátor


nyomtatoNyomtatható verzió  
Helyi menü

Bemutatkozás
Dolgozók