Zala Megyei Szent Rafael Kórház hivatalos honlapja - Fizioterápia - Betegtájékoztató  
8900 Zalaegerszeg Zrínyi u. 1.
E-mail:zmkorhaz@zmkorhaz.hu
Telefon: 92/507-500
Fax: 92/331-405
Betegirányító: 92/507-509
92/507-574, 92/507-568
 2019. február 18.
Névnap: Bernadett
Szöveg keresés:

 
Utolsó módosítás: 2011.10.21.
Látogatók: 20110

Tájékoztató

a fizioterápiás kezelések rendjéről


Kedves Betegünk!

1.Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előírt kezelésekre a kezelőlap kiállításától számítva 3 munkanapon belül be kell jelentkezni.

2.A kezelések előre egyeztetett időpontokban történnek. Telefonon való bejelentkezésre nincs lehetőség. Kérjük, hogy a kúra megkezdése előtt személyesen jelentkezzen osztályunkon.

3.A kezelőlapot minden kezelésre szíveskedjék magával hozni. A kezelőorvostól kapott leletet az első alkalommal hozza magával.

4.A kezelések gördülékeny lebonyolítása érdekében kérjük a megbeszélt kezelési időpontok (nap, óra, perc) betartását. A kezelés megkezdése előtt 5 perccel szíveskedjék megjelenni osztályunkon.

5.Az egyeztetett időpont be nem tartása (késés), valamint a kezelés előre be nem jelentett elmaradása esetén az aznapi terápia elveszik, pótlására a későbbiekben sincs lehetőség.

6.A kezelések beosztásán kizárólag egészségügyi (orvos által igazolt) vagy egyéb nyomós indokkal, maximum két alkalommal tudunk változtatni. Ezzel kapcsolatosan a betegirányító munkatársakat – telefonon vagy személyesen- értesíteni szíveskedjék.

7.Amennyiben a beteg az együttműködési kötelezettségét súlyosan megszegi, különösen, ha bejelentés nélkül két alkalommal nem jelenik meg a kezelésen, a további fennmaradó összes kiírt kezelését elveszíti. Ezen tényről a kezelőorvost tájékoztatjuk, és csak új kezelőlap ellenében tudjuk ismételten fogadni.

8.A kezeléseket a kiírás időpontjától számított 3 hónapon belül be kell fejezni. 3 hónapon túl újabb szakorvosi kontrollvizsgálat szükséges.

9.Az egyéni vagy a csoportos gyógytorna kiírásának a beosztása a páciens állapotának megfelelően a gyógytornász által módosításra kerülhet.

10.Az utazási utalványt a kezelés végeztével naponta le kell igazoltatni.

11.Higiéniai okok miatt bevezetett kezelőkendőt szíveskedjék megvásárolni a diszpécser pultnál (350Ft/db), valamint minden alkalommal a kezelésekre hozni.

12. Amennyiben a kezeléssel kapcsolatosan bármilyen kérdése, észrevétele felmerül, kérjük, forduljon bizalommal a Fizioterápiás osztály munkatársaihoz, akik készséggel állnak rendelkezésére.

13.A mobiltelefonokat az elektromos készülékek működése valamint a többi beteg zavartalan gyógyítása érdekében minden esetben szíveskedjék kikapcsolni!                                                     


Megértését köszönjük!nyomtatoNyomtatható verzió