Zala Megyei Szent Rafael Kórház hivatalos honlapja -  
8900 Zalaegerszeg Zrínyi u. 1.
E-mail:zmkorhaz@zmkorhaz.hu
Telefon: 92/507-500
Fax: 92/331-405
Betegirányító: 92/507-509
92/507-574, 92/507-568
 2019. február 21.
Névnap: Eleonóra
Szöveg keresés:

 
Utolsó módosítás: 2014.04.14.
Látogatók: 17978

A Gépészeti és Villamossági Osztály

Négy műhely tartozik az osztályhoz ( vízvezeték- és fűtésszerelő, klíma és orvosigázszerelő,  erősáramú szerelő, gyengeáram és felvonószerelő), amelyek irányítását az osztályvezető és a gépész művezető végzi. A két telephelyen működő kazánházak felelős vezetője az osztályvezető.

A vízvezeték- és fűtésszerelő műhely 6 fővel működik. 3 fő vízvezeték szerelő a víz és szennyvíz rendszerek, berendezési tárgyak zavartalan működését biztosítják
A fűtésszerelők is 3-an vannak, az ő feladatuk a fűtési- és technológiai gőzrendszerek karbantartása eseti szerelése, a kazánházi szerelési feladatok ellátása.

A klíma és orvosi gázszerelő  műhely az orvosi gázhálózat és az Intézeti légkezelőberendezések, hűtőberendezések felügyeletét és az  egészségügyi gázpalackok helyszínre szállítását látja el.

Az erősáramú műhely létszáma jelenleg 6 fő villanyszerelő, akik a két telephely épületeinek világítási és erőátviteli rendszereinek karbantartását és javítását látják el. E műhelyhez tartozik még a háztartási kisgépek és elektromos szerszámok javítása is.

A felvonó és gyengeáramú szerelők ketten látják el a kórház 25 felvonójának javításait, a nem informatikai gyengeáramú rendszerek, ill. a tűzjelző berendezések karbantartását, felügyeletét, valamint a Textilellátó osztály automatizált gépeinek javítását.

A két telephelyen lévő kazánházakban szolgálatot teljesítő kazánkezelők feladata a fűtéshez és használati melegvízhez szükséges hőmennyiség előállítása folyamatos munkarendben.

Az osztály létszáma 28 fő.

nyomtatoNyomtatható verzió