keresés a weboldalon

Zala Megyei Szent Rafael Kórház

Lakossági tájékoztató

Tisztelt Pácienseink!

A Zala Megyei Szent Rafael Kórház a vírusfertőzések megakadályozása érdekében, kizárólag a betegellátáshoz kapcsolódó, szükséges forgalomra korlátozza a belépést az intézmény területére, s ahol lehet, eltéríti a belső átjárást.

Ezért kérjük, hogy a rendelőintézetben működő szakrendelésekre a rendelőintézet (SZTK) főbejáratát használják. Ide irányítják majd Önöket a többi bejáratnál dolgozó munkatársaink is.

Kérjük, szíveskedjenek a bejáratoknál türelemmel megvárni, míg munkatársaink kikérdezik az érkezőket, elvégzik a szükséges ellenőrzéseket. Ha kell, átirányítják Önöket más útvonalra. A gyalogos közlekedési útvonalak lerövidítése kórházi átjárással TILOS!

Amennyiben a szakrendelésre érkező páciensnek kísérőre van szüksége, arra törekedjenek, hogy minimalizálják a kísérők számát!

Fokozottan ügyelünk a látogatási tilalom betartására és betartatására. Amennyiben a kórházban fekvő betegnek ruhára, ételre, stb. van szüksége, a behozott holmit az osztályos nővéreknek kell leadni, akik továbbítani fogják a páciens számára.

A kellemetlenséggel járó intézkedések célja, hogy csökkentese a vírusok terjedésének kockázatát.

Együttműködésüket köszönjük!

További hírek

2020 március 24 - kedd
Pénzbeli támogatások fogadása, felhasználása

A koronavírus elleni védekezésre a Zala Megyei Szent Rafael Kórház az ISPITA Alapítványon keresztül fogadja a pénzbeli felajánlásokat, melyeket a lélegeztetéshez szükséges egyszer használatos eszközök beszerzésére fordítunk. (Az Ispita Alapítvány számlaszáma: Budapest Bank 10104961-07114362-00000000)

 

Köszönjük!

2020 március 23 - hétfő
Felajánlások koordinálása

Tisztelt Adományozók!

Köszönjük, hogy folyamatos felajánlásaikkal vállalkozások és magánszemélyek is segítik munkánkat. Ahhoz, hogy házon belül is koordinálni tudjuk a beérkező adományokat, kérjük, hogy felajánlásaikat e-mailben, a zmkorhaz@zmkorhaz.hu címen jelezni szíveskedjenek.

Köszönjük!

2020 március 23 - hétfő
Lakossági Tájékoztató a Zala Megyei Szent Rafael Kórház jelenlegi működési rendjéről

Tisztelt Pácienseink!

A Zala Megyei Szent Rafael Kórház menedzsmentje ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy az intézmény minden szükséges előkészületet megtett a koronavírus gyanús betegek fogadásához, s ha kell kezeléséhez. Mindez átszervezésekkel és a betegeket érintő intézkedések meghozatalával járt.

bővebben

2020 március 18 - szerda
Korlátozó intézkedések

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. március 19-étől a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Zrínyi és Zárda utca bejárata kizárólag személyzeti bejáratként működik.

A kórházba érkező valamennyi betegünknek a főépület főbejáratnál (Csány tér felől) kell belépnie az intézménybe. Itt egy kikérdezést szolgáló pultot alakítottunk ki. Kérjük, várjanak türelemmel míg sorra kerülnek és tartsák meg az egymás közötti 2 méteres távolságot. A kikérdezést követően munkatársaink az egyértelműen kijelölt útvonalakon irányítják tovább Önöket a rendelőkbe.

bővebben

2020 március 17 - kedd
Lakossági tájékoztató

Tisztelt Pácienseink!

A koronavírus terjedésének megakadályozására újabb intézkedéseket kell bevezetnünk.

A Zrínyi úti bejáratot éjszakákra (18.00-tól 6.00-ig) lezárjuk a gyalogosforgalom elől, a betegek csak a főbejáratot használhatják. A Zárda utcai porta kizárólag személyzeti bejáratként működik.

bővebben