Zala Megyei Szent Rafael Kórház hivatalos honlapja - Aktuális  
8900 Zalaegerszeg Zrínyi u. 1.
E-mail:zmkorhaz@zmkorhaz.hu
Telefon: 92/507-500
Fax: 92/331-405
Betegirányító: 92/507-509
92/507-574, 92/507-568
 2019. július 17.
Névnap: Endre, Elek
Szöveg keresés:

 


Aktuális

szovegikon Bővül a Zrínyi úti telephely
Költöznek az osztályok

2019.03.25. 16:18:02

Tisztelt Betegek, Hozzátartozók!

A Zala Megyei Szent Rafael Kórház Pózvai telephelyéről három osztály költözik be a napokban az intézmény Zrínyi utcai telephelyének (F) zöld épületébe. A székhelyváltozás az  onkológiai, a pulmonológiai és kardiológiai rehabilitációs osztályokat valamint  szakrendeléseiket érinti. Ennek értelmében:

-         A Kardiológiai Rehabilitációs Osztály 2019.  március 27-étől az F épület 1. emeletén, az ambulancia pedig az F épület földszintjén működik tovább.

-         Március 27-étől az Onkológiai Osztály fekvőbeteg részlege az F épület 3. emeletén kap helyet. Az onkológiai kezelések 2019. április 8-áig szünetelnek, ezek átütemezéséről a páciensek tájékoztatás kaptak. Akut esetben a D épület 4. emeletén működő szakrendelésen fogadja betegeket. Április 8-ától az onkológiai szakrendelések és a gondozók a Zrínyi úti telephely D épületének 4. emeletén folytatják munkájukat

-         Április 1-én kezdi meg a beköltözést a Pulmonológia. A fekvőbeteg osztály az F épület II. emeletére költözik április 4-én. Ezen a napon látogatókat nem fogad az osztály, a hozzátartozók április 5-étől kereshetik fel a betegeket.  Az allergológia és a légzésfunkció  szakrendelések valamint a tüdőgondozó tevékenysége április 1-étől 5-éig szünetel. Ezt követően az allergológia és a légzésfunkció az F épület földszinti rendelőiben kap helyet, míg a tüdőgondozó a D épület földszintjén folytatja munkáját. A tüdőszűrő a költözés ideje alatt is változatlanul fogadja a pácienseket a D épület földszintjén. 

A költözések nagyságrendje miatt bizonyára előfordulnak kellemetlenségek, tájékozódási problémák, melyekért ezúton is megértésüket kérjük. A betegek és a betegellátás körülményei azonban oly mértéken javulnak, melyek bizonyára kompenzálni tudják a pillanatnyi nehézségeket.

 

Zala Megyei Szent Rafael Kórház

 
Vissza
nyomtatoNyomtatható verzió