Zala Megyei Szent Rafael Kórház hivatalos honlapja -  
8900 Zalaegerszeg Zrínyi u. 1.
E-mail:zmkorhaz@zmkorhaz.hu
Telefon: 92/507-500
Fax: 92/331-405
Betegirányító: 92/507-509
92/507-574, 92/507-568
 2019. július 22.
Névnap: Magdolna
Szöveg keresés:

 
Utolsó módosítás: 2018.02.19.
Látogatók: 10613

MOTIVÁCIÓS LEVÉL

 

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Ezúton szeretném megpályázni a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban a 2018-os évre meghirdetett általános belgyógyász rezidens állások egyikét.

 

            A melléklet önéletrajzomban látható, hogy a Pécsi tudományegyetem Orvostudományi Karán végeztem summa cum laude minősítéssel, a diplomaosztó várható időpontja 2018. július 9. Az egyetemen végzett tudományos kutatómunkám jelentős részét a Szívgyógyászati Klinikán töltöttem a szívizom-kontraktilitás szabályozás molekuláris hátterének vizsgálatával, szakdolgozatom is ebben a témában született.

 

Tanulmányaim során jelentős figyelmet szenteltem a kórélettannak, patológiának és a belgyógyászati tárgyaknak, mivel ezek vonzották leginkább érdeklődésemet. A klinikai gyakorlatok során a betegellátás közvetlen élménye, a személyes kontaktus ezt mind erősítette. Ennek fényében választottam jövőbeni hivatásomul a belgyógyászatot, amelyen belül egyelőre specialitást nem tűztem ki magam elé, minden irányba nyitottan szeretném folytatni tanulmányaimat az általános belgyógyászat szakterületen. Ehhez a Zala Megyei Szent Rafael Kórházat tartom a legalkalmasabb munkahelynek. Korábbi látogatásom során a rendkívül modern, jól felszerelt, kiváló szakmai háttérrel és számomra széles körű tanulmányi lehetőséggel rendelkező kórházból pozitív élményekkel távoztam.

 

Úgy gondolom, a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett eddigi tudásomat Önöknél kiválóan kamatoztathatnám. Korábbi szakmai gyakorlataim során munkatársaim lelkiismeretes, kitartó, becsületes, csapatban és önállóan is boldoguló embernek ismertek meg. Célom egy olyan stabil, lendületes és támogató munkahelyen dolgozni, ahol munkámmal én is hozzájárulhatok a betegellátás magas színvonalához.

 

 

Zalaegerszeg, 2018. július

 

 

                                                                                  Minta Péter
nyomtatoNyomtatható verzió