keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház
Széchenyi 2020 logó Magyarország Kormánya - Európai Unió - Európai Strukturális és Beruházási Alapok - Befektetés a jövőbe

Akadálymentesítési nyilatkozat

A Zala Megyei Szent Rafael Kórház elkötelezett amellett, hogy folyamatosan biztosítsa honlapjának akadálymentes használatát a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2016/2102 európai parlamenti és tanácsi irányelvbe foglaltak, valamint az adott rendelkezések implementálására szolgáló, a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény (továbbiakban: törvény) rendelkezéseinek megfelelően.

Az Akadálymentesítési Nyilatkozat a Zala Megyei Szent Rafael Kórház hivatalos honlapjára (https://zmkorhaz.hu; továbbiakban: Honlap) vonatkozik.

Visszajelzés és elérhetőségek

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a Honlap a lehető legrövidebb időn belül, teljeskörűen akadálymentessé váljon. Az esetleges megfelelőségi hiányosságokat az info@assembly.hu címen jelezheti.

Végrehajtási eljárás

Az akadálymentesítési ellenőrzés részletes szabályait a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvényben foglalt kötelezettségek teljesítése ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 162/2019. (VII. 5.) Kormányrendelet tartalmazza.

  • Ellenőrző szervezet: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
  • Székhely, levelezési cím: 1134 Budapest, Váci út 35.
  • Ügyfélszolgálat: +36 1 450 3070
  • E-mail: ugyfelszolgalat@kifu.gov.hu

AZ AKADÁLYMENTESÍTÉSI NYILATKOZAT ELKÉSZÍTÉSE

E nyilatkozat 2022. 03. 21-én készült.

A nyilatkozatot legutóbb 2022. 07. 25-én vizsgálták felül.

VISSZAJELZÉS ÉS ELÉRHETŐSÉGEK …

Az akadálymentesítésért és a kérések feldolgozásért felelős: info@assembly.hu