keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház
Széchenyi 2020 logó Magyarország Kormánya - Európai Unió - Európai Strukturális és Beruházási Alapok - Befektetés a jövőbe

Előjegyzés

Tisztelt Pácienseink!

Elektronikusan olyan rendelésekre kérhetnek előjegyzést, melyekre a Betegirányító ad időpontot és a legördülő listában szerepel.

A Betegirányító a legelső foglalható időpontot adja meg az Ön által megadott e-mail címre egy munkanapon belül.

A megjegyzés rovatban tüntessenek fel minden fontos körülményt (pl. annak a beavatkozásnak a dátumát, amely előtt a vizsgálatot el kell végezni).

Amennyiben nem érkezik időpontot közlő e-mail, kérjük hívja telefonon a Betegirányítót (a levelezőrendszerben előfordulhat hiba).
Amennyiben telefonon szeretne időpontot kérni, munkanapokon 7 és 16 óra között hívja a 92/507-509-es, a 92/507-574-es vagy a 92/507-568-as számot.
Személyesen a rendelőintézet földszintjén vagy a főépület földszintjén sorszámhúzással kérhet időpontot a járóbeteg szakrendelésekre.

2022.01.01-től e-beutalóval is igénybe lehet venni a beutaló köteles szakrendeléseket.  A beutalt páciens az ügyfélkapuján keresztül tudja kinyomtatni e-beutalóját.  Továbbra is elfogadható az orvos által aláírt és lepecsételt beutaló.

A Nőgyógyászati terhes laborba történő időpontkérés esetében kérjük tüntesse fel a terhességi hetet is.
Vérvételhez kérjük tüntesse fel, ha éhgyomri vércukor vizsgálatra van szüksége.

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztató rendelkezéseit.*

Hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.*

Az időpontkérésre munkatársaink a megadott e-mail címre egy munkanapon belül küldenek választ.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!