keresés a weboldalon

Zala Megyei Szent Rafael Kórház

Hírek

2021 július 27 - kedd
Várandósfelkészítés augusztusban is

Kedves Várandós Kismamák!

A Zala Megyei Szent Rafael Kórház a Családbarát Szülészet projekt keretében augusztusban ismét Várandósfelkészítést indít a 28. hetet betöltött kismamák és párjuk részére. A járványhelyzetre tekintettel egyenlőre online formában – a Teams videokonferencia programját használva – kapcsolódhatnak be a leendő szülők az interaktív rendezvénysorozatba.

A Várandósfelkészítés havi rendszerességgel, 4 alkalommal történik, alábbi témákat érintve:

bővebben

2021 július 13 - kedd
Emberi Erőforrások Minisztériuma - sajtóközlemény

Soron kívüli vizsgálatot rendelt el az EMMI minisztere

Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter soron kívüli átfogó vizsgálatot rendelt el a Zala megyei traumatológiai ellátás jelenlegi helyzetéről, kitérve a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban felmondott 7 traumatológus orvos távozásának valamennyi körülményére.

Az elmúlt időszakban a Zala Megyei Szent Rafael Kórház traumatológiai osztályának orvosai egységesen jelezték a kórház felé, hogy nem értenek egyet a számukra kifizetett ügyeleti díjak mértékével. A megegyezés érdekében az ügyeleti díjakat intézmény vezetői jelentősen megemelték. Ennek ellenére a felmondás alatt álló traumatológusok újabb követelésekkel álltak elő. A kórház menedzsmentje megvizsgálta ezeket a követeléseket és megállapította, hogy az újabb elvárásaik nélkülöznek minden szakmaiságot, teljesítésük jogszerűen nem lehetséges. Miután a traumatológiai osztályon dolgozó orvosok sem engedtek a követeléseikből, ezért lezárták a tárgyalásokat, az intézménnyel együttműködni nem kívánó traumatológusok felmondását elfogadták.

A miniszter kérésére a felülvizsgálat annak érdekében történik, hogy az ellátás minden beteg számára az elvárt időn belül és az elvárt szakmai színvonalon zökkenőmentesen működjön a továbbiakban.

2021 július 09 - péntek
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium sajtóközleménye

Szorosabbra fűzi oktatási-betegellátási együttműködését a traumatológiai ellátás területén a Pécsi Tudományegyetem és a Zala Megyei Szent Rafael Kórház

A régió egészségügyi ellátásában kiemelkedő szerepet betöltő Pécsi Tudományegyetem, a közép-európai orvos-egészségtudományi képzés, kutatás meghatározó felsőoktatás intézménye elmélyíti oktatási-betegellátási együttműködését a Zala Megyei Szent Rafael Kórházzal. A szívsebészet területén már kialakult kooperációt követően a továbbiakban megerősödve működik a megyei kórház traumatológiai osztálya is a Pécsi Tudományegyetem támogatásával. A közös munka az infrastrukturális és személyi feltételek javításával segíti a betegek biztonságos gyógyulását. A kórházi osztály kihelyezett oktatási egységként a hallgatók, rezidensek gyakorlati képzési lehetőségeit is bővíti.

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter elmondta: a Pécsi Tudományegyetemmel folytatott megbeszélés alapján kihelyezett tanszék alapítását is kezdeményezni fogja. Az együttműködésnek köszönhetően az eddiginél magasabb színvonalon működhet tovább a város és megye traumatológiai ellátása.

Budapest, 2021. július 9.

Innovációs és Technológiai Minisztérium

2021 július 09 - péntek
A Zala Megyei Szent Rafael Kórház közleménye a traumatológiai ellátásról

Továbbra is biztosított a traumatológiai ellátás a Zala megyei betegek számára

Az elmúlt időszakban a Zala Megyei Szent Rafael Kórház traumatológiai osztályának orvosai egységesen jelezték, hogy nem értenek egyet a számukra kifizetett ügyeleti díjak mértékével. Intézményünk a megegyezés érdekében az ügyeleti díjakat jelentősen megemelte. A felmondás alatt álló traumatológusok ennek ellenére újabb követelésekkel álltak elő. Intézményünk megvizsgálta ezeket a követeléseket és kórházunk menedzsmentje a megegyezés reményében az elmúlt napokban lefolytatta utolsó tárgyalását az érintett orvosokkal.

Megállapítottuk, hogy az újabb követelések a szakmaiságot nélkülözik, teljesítésük jogszerűen nem lehetséges, valamint a társosztályokra indokolatlanul hárított volna át jelentős ügyeleti terheket.

Miután a traumatológiai osztályon dolgozó orvosok sem engedtek a követeléseikből, ezért lezártuk a tárgyalásokat, az intézménnyel együttműködni nem kívánó traumatológusok felmondását véglegesnek tekintjük. A Zala Megyei Szent Rafael Kórház vezetése az ellátás biztonsága érdekében jelezte az illetékes hatóságok felé a folyamatos ellátás átszervezésének szükségességét.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a sürgősségi betegellátás és a traumatológiai járóbeteg szakrendelés (kontroll ambulancia) változatlanul működik.

A sérültek további ellátását kórházunk Sürgősségi Betegellátó Osztálya koordinálja. A műtéti beavatkozásra szoruló betegeket pedig a nagykanizsai, a szombathelyi és a kaposvári kórház fogadja.

A Zala Megyei Szent Rafael Kórház menedzsmentje a lehető legrövidebb időn belül újjászervezi a Traumatológiai Osztály működését olyan szakorvosok bevonásával, akik munkájuk során a gyógyítást és a betegek ellátását tekintik elsődleges céljuknak, intézményünk és kollektívája iránt pedig elkötelezettek.

Tisztelettel:

Zala Megyei Szent Rafael Kórház

2021 július 08 - csütörtök
Ebéd elvitelre

A Zala Megyei Szent Rafael Kórház ismét lehetőséget biztosít a lakosság számára ebéd megrendelésére – hozott éthordóban történő elvitellel. Adagár: 900 Ft.

Megrendelés: személyesen a belső kórház ebédlőjének élelmezési irodájában, munkanapokon 8 és 15 óra között. További információ kérhető az 507-500-as telefonszám 1648-as mellékén.

2021 július 05 - hétfő
Változott a csomagleadás rendje

Tisztelt Hozzátartozók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy változott a kórházban fekvő pácienseknek szóló csomagok leadásának és továbbításának rendje. Már csak a koronavírus-fertőzött vagy fertőzés-gyanús páciensek csomagjait tudjuk kiszállítani a fertőző osztályra, naponta 15 óra után.

Kérjük, hogy többi betegnek szánt küldeményt ne hagyják a főbejáratnál, hanem látogatási időben juttassák el a pácinest kezelő osztályra!

Együttműködésüket köszönjük.

2021 június 30 - szerda
Visszaköltözött

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Szakrendelés visszaköltözött Pózváról a Kossuth utcai orvos- és nővérszálló földszintjére. Bejárat: az épület északi oldalán nyíló kapun át.

A telefonszám változatlan: 92/596-690. Szeretettel várunk minden érintettet a megújult és megszépült szakrendelőkben!

 

2021 június 28 - hétfő
Dr. Elmont Beatrix szakmai elismerése

Dr. Elmont Beatrix szakmai sikere
A Magyar Gyermekorvosok Társasága a szervezet éves nagygyűlésén, Pécsett adta át idei a kitüntetéseit. Az ünnepélyes emlékülésen egy újonnan alapított elismerést is odaítéltek, a 2019-ben elhunyt Oláh Éva, a gyermekgyógyászat kiemelkedő alakja, a Debreceni Egyetem Gyermekgyógyászati klinikájának volt igazgatója tiszteletére. Az Oláh Éva-emléktollat a Gyermekgyógyászat folyóiratban megjelent legjobb esetismertetés első szerzője kaphatja. A díjat dr. Elmont Beatrix, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház gyermekgyógyásza vehette át a Csecsemőkori epilepszia ritka genetikai okai című cikkért.
Gratulálunk!

2021 június 28 - hétfő
Köszönet a Hősöknek díj

Átadták a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház főigazgatója, Bedros J. Róbert által alapított Köszönet a Hősöknek díjakat, amelyeket azok az egészségügyi dolgozók kaptak, akik a Covid járvány idején munkájukkal, kitartásukkal és hősiességükkel példát mutattak az egész országnak. A díjazottakat szavazással az egészségügy dolgozói választották ki soraik közül.
Az emlékérmet Bedros J. Róbert arról a Szent Coronáról nevezte el, aki
a 2. században a járvánnyal sújtott területeken mentette az emberéleteket.

Nagy öröm, hogy a Köszönet a Hősöknek díjat kórházunkból ketten is átvehették:

– Dr. Fenyősi Zoltán, az aneszteziológia és intenzív terápia főorvosa 

– Kiss Tibor, az I-es Belgyógyászat és Infektológia ápolója.

Gratulálunk a díjhoz és köszönjük áldozatos munkájukat.

Dr. Fenyősi Zoltán

Kiss Tibor

2021 június 22 - kedd
Tájékoztató a traumatológia orvosainak felmondásáról

Tisztelt Pácienseink!

Intézményünk mindent megtesz annak érdekében, hogy munkatársaink bérezését és juttatásait a jogszabályoknak megfelelően a lehető legmagasabb szinten tartsa. Törekvéseink ellenére intézményünk Traumatológiai Osztályán 7 orvos beadta felmondását, mivel sérelmezték az ügyeleti díjak számukra alacsony mértékét.

A traumatológusok ún. trauma fix díjazásban is részesülnek. A Traumatológiai Társaság ajánlása szerint a teljes díj 60%-a illeti meg a dolgozókat. A Zala Megyei Szent Rafael Kórház azonban ennél magasabb összeget állapított meg, így a traumatológiai ellátásában résztvevő orvosok és a szakdolgozók a teljes díj 75%-át kapják meg, amely havonta 300-700 ezer Ft közötti összeget jelent.

Két további tényre szeretnénk felhívni a figyelmet:

  • kimutatásaink alapján az érintett traumatológusok ügyeleti leterheltsége a más osztályokon dolgozó orvoskollégákhoz képest alacsonyabb,
  • a koronavírusos betegek ellátásában a Traumatológia osztály felmondott szakorvosai nem vettek részt, vagyis a hírekkel ellentétben a pandémia nem okozott számukra többletterhelést. Az elhalasztott műtéteik helyett az oltópontokon teljesítettek feladatot, külön juttatásért.

Szeretnénk leszögezni, hogy az egészségügyi szolgálati jogviszony vállalásával 2021. március 1-ével jelentősen megemelkedtek az orvosi bérek. Kórházunk felmondott traumatológus szakorvosai a megemelt béren túl a korábban említett traumatológiai ellátásért járó fixdíjban és az ügyeletek után járó díjban is részesültek.

Azoknak a felmondásban érintett traumatológus szakorvosoknak, akik elégedetlenek a bérezésükkel április havi bruttó bére 2 és 2,7 millió Ft között alakult. Így – a tavalyi évhez hasonlóan – kiemelkedő javadalmazásban részesültek más szakterületek orvosaihoz képest.

A további bérzsarolásnak intézményünk fenntarthatósága érdekében nem engedünk!

Kórházunk az elkövetkező időszakban is mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a hozzánk forduló betegeket a lehető legmagasabb szintű gyógyító ellátásban tudja részesíteni. A Traumatológia működésének folytonosságát biztosítani fogjuk.

 

Tisztelettel:

a Zala Megyei Szent Rafael Kórház menedzsmentje

2021 május 21 - péntek
TÁJÉKOZTATÓ A ZALA MEGYEI SZENT RAFAEL KÓRHÁZ LÁTOGATÁSI RENDJÉRŐL

Az országos tisztifőorvos határozata alapján a mai naptól az alábbi feltételekkel látogathatók a nem koronavírus-fertőzéssel kezelt betegek a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban.

  •  A Zrínyi úti telephely osztályait kizárólag a Göcseji út felőli főbejáraton keresztül lehet megközelíteni.
  • A Zrínyi úti kórházban és Pózvai telephelyen egyaránt a látogatás feltétele, hogy a látogató érvényes védettségi igazolvánnyal, vagy ennek hiányában a látogatást megelőző 48 órán belül történt mintavételezés után végzett negatív végeredményű SARS-CoV-2 PCR teszttel rendelkezzen.
  • A látogató a látogatáshoz való jogosultság igazolása érdekében köteles a védettségi igazolvány vagy a negatív SARS-CoV-2 PCR teszt bemutatására.
  • Belépéskor testhőmérséklet mérés szükséges
  • A látogatóknak 3 rétegű sebészi, vagy FFP-2, vagy FFP-3 vagy ezzel azonos besorolású maszkot kell viselniük mindaddig, míg kórház területén tartózkodnak.
  • A látogatóknak a fertőzések megakadályozása érdekében hozott intézkedéseket be kell tartaniuk, végrehajtásukban együtt kell működniük.
  • Egy beteghez naponta egy látogató mehet be az osztályra, maximum 1 óra időtartamra. Az időjárás függvényében szabadtéren is történhet a látogatás, ebben az esetben a látogatók száma nincs korlátozva. A beteget azonban szabadtéri látogatás esetén is csak egy látogató kísérheti le az osztályról és vissza.
  • Miután a felvőbeteg osztályok jelentős része nem az eredeti helyén látja el feladatait, kérjük, hogy a látogatást megelőzően pontosan tájékozódjanak a betegellátás helyszínéről!

Látogatási idő:

Hétfőtől péntekig: 15.00 – 18.00

Hétvégén és ünnepnapokon: 10.00 – 18.00 (kivéve intenzív osztály: 11.00-18.00)

A COVID-19 fertőzés miatt kezelt betegek – az Eütv. 11. § (3)-(6) bekezdésében meghatározott esetek kivételével – nem látogathatók.

A koronavírus fertőzéssel kezelt betegek, illetve a fenti feltételek teljesítésének hiányában nem látogatható páciensek számára a csomagok leadásának rendje változatlan:

naponta: 10.00-12.00 valamint 15.00-17.00 között.

 

Kérjük, hogy a fenti feltételeket szíveskedjenek maradéktalanul betartani.

 

2021 május 13 - csütörtök
Hordozható ultrahangot adományoztak

Hordozható ultrahang készüléket adományozott kórházunk számára a Humanitás Szociális Alapítvány. A három vizsgálófej egyidejű csatlakoztatását lehetővé tévő eszköz a kardiológiai, hasi és kismedencei vizsgálatok mellett  az erek és kis képletek állapotának feltérképezésére is alkalmas. A  nagy értékű készülék a Sürgősségi Osztály diagnosztikai munkáját segíti.

Köszönjük a Humanitás Szociális Alapítványnak, hogy gondoltak ránk és betegeinkre!

2021 április 19 - hétfő
Csak akut ellátást tud biztosítani a reumatológiai szakrendelés

Tisztelt Pácienseink!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Zala Megyei Szent Rafael Kórház reumatológiai szakrendelése és az ODM labor április 19-től – átmenetileg – csak az akut betegek ellátását tudja biztosítani, a háziorvos sürgősségi beutalója alapján.

Az április 19-től kezdődően előjegyzett időpontokat kénytelenek voltunk törölni. Ezeket a vizsgálatokat egy későbbi időpontban végezzük el.

Szíves megértésüket kérjük!

2021 március 22 - hétfő
Várandósfelkészítés

Kedves Várandós Kismamák!

A Zala Megyei Szent Rafael Kórház a Családbarát szülészet projekt keretében 2021. április 1-től Várandósfelkészítést indít a 28. hetet betöltött kismamák és párjuk részére. A járványhelyzetre tekintettel egyenlőre online formában – a Teams videokonferencia programját használva – kapcsolódhatnak be a leendő szülők az interaktív rendezvénysorozatba.

A Várandósfelkészítés havi rendszerességgel, 4 alkalommal történik, alábbi témákat érintve:

bővebben

2021 március 08 - hétfő
A szakrendelések fogadják a pácienseket

Tisztelt Pácienseink!

A Zala Megyei Szent Rafael Kórház szakrendelései működnek, erre vonatkozó korlátozó intézkedések nem léptek életbe. Változatlanul várjuk mindazokat, akiknek – vizsgálatra vagy kezelésre – előjegyzett időpontja van.

2021 március 05 - péntek

Március 1-étől megújult menedzsment irányítja kórházunkat, hiszen több vezetői pozícióban is személyi változást hagyott jóvá az Országos Kórházi Főigazgatóság.

 

Ettől az időponttól dr. Lupkovics Géza PhD. látja el az orvos igazgatói teendőket, de nem szakad el a klinikumtól sem, hiszen továbbra is irányítja a kardiológiai osztály munkáját.

Segítője orvos igazgató-helyettesként dr. Kovács Tamás, aki az aneszteziológia és intenzív terápia szakterületén már bizonyította vezetői képességeit.

Új kollégát is köszönthetünk a menedzsmentben. Az egészségügy gazdálkodását jól ismerő Kiss Ilona Andrea, Polgárról érkezett hozzánk, hogy gazdasági igazgatóként kamatoztassa szakmai tapasztalatait.

A fentiek értelmében a Zala Megyei Szent Rafael Kórház vezetőinek teljes névsora 2021. március 1-étől:

Főigazgató: Dr. med.habil. Gasztonyi Beáta PhD.

Orvos igazgató: Dr. Lupkovics Géza PhD.

Orvos igazgató-helyettes: Dr. Kovács Tamás

Minőségügyi orvos igazgató-helyettes: Dr. Tihanyi Mariann

Ápolási igazgató: Dancs Jenő

Minőségügyi ápolási igazgató-helyettes: Gombosné Papp Judit

Oktatási ápolási igazgató-helyettes: Dr. Oroszlánné Pilipár Krisztina

Gazdasági igazgató: Kiss Ilona Andrea.

Célunk a konstruktív együttműködés, a jövőbemutató stratégiák kidolgozása és megvalósítása. Olyan kórházat kívánunk irányítani, amely a betegek és a dolgozók elégedettségét egyaránt kivívja.

2021 március 05 - péntek
Fertőtlenítőszereket adományoztak

A MOL felelős vállalatként a pandémia kezdete óta mintegy 45 ezer liter MOL Hygi kéz- és felületfertőtlenítő adományozásával segítette a koronavírus elleni védekezést. A járványhelyzet újabb hullámában a vállalatcsoporthoz tartozó és kenőanyagok gyártásával foglalkozó MOL LUB Kft. a napokban további 27 ezer litert adományoz az Országos Kórházi Főigazgatóságnak, amelyből így országszerte 100 egészségügyi intézmény dolgozója részesül.

A Zala Megyei Szent Rafael Kórházba már megérkezett a 608 darab 200 ml-es továbbá 668 db 500 ml-es kiszerelésű fertőtlenítőszer. Az adományt az Infekciókontroll és Textilellátó Osztály osztja ki a dolgozóknak. Elsősorban a fertőzés szempontjából magas rizikójú szakterületekre koncentrálnak. Így kiemelten veszik számba a COVID ellátásban résztvevő osztályok munkatársait, de a nagy forgalmú oltópontok dolgozóit is előre sorolják. Miután egy kórház mindig nagy fogyasztó a fertőtlenítőszerek felhasználásában – és ezt csak tovább erősítette a pandémia – , a felajánlás valóban fontos segítséget jelent. Köszönjük az adományozóknak, hogy ránk is gondoltak!

2021 március 03 - szerda
Az új jogviszonyról

A Zala Megyei Szent Rafael Kórházban a dolgozók 99%-a aláírta az új, egészségügyi szolgálati jogviszonyt létesítő szerződést. Az orvosok, a szakdolgozók és a háttérterület munkavállalói körében egyaránt a 99%-os arány érvényesült.
Tagkórházainkban, a Keszthelyi Kórházban valamint a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórházban, a dolgozók 98%-a vállalta az új jogviszony létesítését.
Az irányító intézményben és a tagintézményekben a továbbiakban is biztosított az ügyeleti ellátás, valamint a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban és a Keszthelyi Kórházban a sürgősségi betegellátó osztályok működése. Intézményeinkben továbbra is mindenhol zavartalan a betegellátás.

2021 február 19 - péntek
Magyar Ápolók Napja 2021

A Zala Megyei Szent Rafael Kórház a Magyar Ápolók Napja alkalmából évente három szakdolgozót részesít Kossuth Zsuzsanna Emléklap elismerésben, s hagyományosan a Magyar Ápolási Egyesület és a MESZK Zala Megyei Területi Szervezete is jutalmazza a munkát. Idén rendhagyó megemlékezésen köszöntötte Dr. med. habil Gasztonyi Beáta PhD. a Zala Megyei Szent Rafael kórház dolgozóit: – Egy éve, az Ápolók Napja volt az utolsó olyan ünnepségünk, amelyet hagyományos módon, műsorral színesítve széles körben megrendezhettünk.

Idén nem ünnepelhetünk úgy, ahogy dolgozóink megérdemelnék. A járványügyi szabályok betartásával, szűk körben, a nyilvánosságot kizárva kell megemlékeznünk. Mégsem akartuk elhalasztani az ünnepséget, hiszen nem látjuk a jövőt és méltatlan lenne, hogy annyi munka után pont most ne adjuk át az elismeréseket. Ma van Kossuth Zsuzsanna születésnapja. Mindig kerestük a párhuzamot Magyarország első főápolónőjének tevékenysége és a jelenkor ápolóinak munkája között. Az élet úgy adta, hogy 2021-re minden eddiginél több azonosságot találunk. Kossuth Zsuzsanna az ország első főápolónője 1849-ben nehézségekkel teli, úttörő munkát végzett. A meglévő lehetőségeket felmérve kellett átszerveznie az egészségügyi ellátást, hogy a rendkívüli terhelés mellett szakszerűen lehessen ellátni a honvédeket. Munkájának eredményeként három hónap alatt 72 tábori kórház létesült, melyekben a korban megszokottnál korszerűbb módszereket alkalmaztak. Ha visszagondolunk az elmúlt egy évükre, akkor azt látjuk, hogy a láthatatlan ellenséggel vívott csatában nekünk is újra kellett gondolni és szervezni az életünket. Minden korábbi gyakorlatot felforgatva biztosítottuk a betegellátást. Ápolók, asszisztensek, szakdolgozók nehéz körülmények között, kihívásokkal és kudarcoktól sem mentesen tudásuk legjavát adva dolgoztak.  Elmondhatjuk, hogy dolgozóink az elődhöz méltó módon álltak helyt. Kossuth Zsuzsanna büszke lenne rájuk – zárta köszöntőjét a főigazgató.

Valamennyi dolgozónak dupla köszönet jár a munkáért, hiszen a pandémia alatt nem csak a koronavírus betegek ellátása jelentett fizikai és lelki megterhelést. Szinte valamennyi osztályt érintettek az átszervezések, a nehezített munkakörülmények. A rugalmasságért, megértésért, türelemért elismerés jár mindenkinek  – hangsúlyozta Dancs Jenő ápolási igazgató, majd ismertette, hogy a beérkezett felterjesztések alapján végül kiknek ítélték oda a díjakat a bírálók.
Kossuth Zsuzsanna Emléklapban részesült: Meiszter Jánosné a fül-orr-gégészet szakápolója, Ferencsov Veronika a központi műtő vezető műtős szakasszisztense, és Laki Árpádné a szemészet nyugállományba vonuló vezető ápolója (hozzá dr. Szalczer Lajos osztályvezető főorvos juttatja el az elismerést).
A díjazottaknak a MESZK Zala Megyei Területi Szervezete nevében tárgyjutalmat nyújtott át Tóthné Födő Gyöngyi elnök.
A Magyar Ápolási Egyesület Díszoklevelét Gombos Juditnak, a Pszichiátriai osztály pszichiátriai és mentálhigiénés szakápolójának adta át Boros Károlyné a MAE Zala megyei vezetője.
Gratulálunk a díjazottaknak!

2021 február 16 - kedd
4 millió forintot nyerhetnek

Február 15-én elindult a Richter innovációs pályázatának közönségszavazata. A Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány „Segítség a segítőknek!” pályázata a döntőbe jutott, s most támogató szavazatokra van szükség ahhoz,  hogy a csapat elhozhassa a közönségdíjat.  A legtöbb szavazatot begyűjtő projekt 4 millió forint támogatásban részesül, melyből megvalósíthatja tervét.

Az alapítvány projektje a dolgozókra koncentrál. Könyves Ildikó a Zala Megyei Szent Rafael Kórház védőnője, aki nem csak a kis betegek és hozzátartozóik iránt érez felelősséget, hanem tenni szeretne a mindennapi stressz és túlterheltség miatt kiégésnek kitett munkatársai jóllétéért is. Könyves Ildikó és csapata nekik szeretne motivációt és segítséget nyújtani mind a munkán túli, mind a munkaidő alatti feltöltődéshez, relaxációhoz. A Segítség a segítőknek projekt ötletgazdái lelkesítő kisfilmeket készítenének olyan munkatársakról, akik példájukkal a rekreáció „nagykövetei” lennének, valamint egy relaxációs teret is megvalósítanának a díjjal járó pénzösszegből.

Szavazni a Richter Anna díj weboldalán lehet:  https://richterannadij.hu/index.php/2020/2020-dontosok-9

Segítsünk, hogy a zalaegerszegi csapat nyerjen!