keresés a weboldalon

Zala Megyei Szent Rafael Kórház

Hírek

2021 december 14 - kedd
Tudnivalók az 5-11 éves korosztály oltásáról

December 15-én kórházunk oltópontján is megkezdődött az 5-11 éves korosztály oltása a Pfizer gyermekvakcinájával. A program 2022. január 4-től folytatódik, így ismét nyitva áll az időpont-foglaló.

Minden 5-11 éves gyermek oltható, ha a szülő kéri, és az oltásnak nincs ellenjavallata.

Akut, lázas betegség esetén az oltás ellenjavalt.

Gyermek regisztrálása oltásra

vakcinainfo.gov.hu honlap folyamatosan nyitva van az 5-11 éves gyermekek regisztrálásához. A szülők a gyermek adataival és eddig a regisztrációnál még nem használt e-mail címmel rögzíthetik a gyermeket.  Egy e-mail címről egy gyermeket lehet rögzíteni.  Kérik a szülőket, hogy pontosan adják meg a gyermek adatait és az elérhetőségeket! Csak az ötödik életévet betöltött gyermek regisztrálható érvényesen!

A regisztráció érvényesítése, a megadott adatok hitelességének ellenőrzése 1-3 napot vehet igénybe. Az internetes időpontfoglalóban csak az érvényesen regisztrált szülők fognak tudni időpontot foglalni.

A gyermeküket már érvényesen regisztrált szülők az EESZT időpontfoglalóban tudnak időpontot foglalni.

Az időpontfoglaló elérhetőségehttps://www.eeszt.gov.hu/hu/web/guest/covid-oltas-idopontfoglalas

Az időpontfoglalóba a már regisztrált gyermek TAJ-számával és születési dátumával tudnak belépni a szülők, majd  ezt követően tudják választani a gyermek oltásához a legmegfelelőbb időpontot és kórházi oltópontot.  Az 5-11 éves gyermekek esetében természetesen a vakcina nem választható, az időpontfoglaló kizárólag a gyermekoltáshoz használható Pfizer-Biontech vakcinát ajánlja fel.

Kérjük a szülőket, hogy az oltásra hozzák magukkal a kitöltött beleegyező nyilatkozatot. A nyilatkozat letölthető itt: szuloi_hozzajarulo_nyilatkozat_vedooltashoz_5_es_11_ev_kozotti_szemelyek_reszere

 

 

2021 december 02 - csütörtök
Átmenetileg szünetel a csontritkulás vizsgálat

Tisztelt Pácienseink!

A Zala Megyei Szent Rafael Kórház ODM laborja technikai okok miatt törli a csontritkulás vizsgálatra 2021. december 6-ától december 10-éig (hétfőtől péntekig) kiadott időpontokat.Kérjük mindazon a pácienseket, akiket személyesen nem sikerült kiértesíteni, hogy vegyék fel a kapcsolatot a betegirányítóval az új időpont előjegyzése érdekében. Betegirányító: 92/507-574, 507-509, 507-568.

Együttműködésüket köszönjük.

2021 november 17 - szerda
Tudnivalók az oltási akcióhétről

Az átoltottság további növelése és a járvány megfékezése érdekében kórházunk oltópontja csatlakozott az oltási akcióhéthez, melyet a Kormány két alkalommal is meghosszabbított, így 2021. december 12. napjáig lehet előzetes időpontfoglalás nélkül oltást felvenni.

Az oltakozókat a Zrínyi úti bajáratnál várjuk.

A regisztráció és/vagy időpontfoglalás nélkül érkezők oltása érkezési rendben történik. A helyszíni adminisztráció csökkentése érdekében kérjük, hogy a megfelelő beleegyező nyilatkozatot kitöltve hozzák magukkal.

Az oltási akcióhéten sem kell várakoznia annak, aki időpontfoglalással érkezik!

Azoknak, akik már korábban regisztráltak az interneten, továbbra is az időpontfoglalót javasoljuk, akár az első, akár az elmaradt második vagy a harmadik oltásukat akarják felvenni. Ebben az esetben kiküszöbölhető a hosszas várakozás. Az időpontot foglalt pácienseket a Neurológia földszintjén kialakított Oltóponton várjuk.

Öt féle vakcina áll rendelkezésre

A kórházi oltópontokon öt féle vakcina áll rendelkezésre: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen és Sinopharm.

Mit hozzanak magukkal?

 • Személyazonosító iratokat és TAJ-kártyát!
 • Ha már kapott oltást, akkor az oltási kártyát is hoznia kell.
 • Valamennyi oltás felvétele előtt kötelező a beleegyező nyilatkozat megtétele. Az ügyintézést gyorsítja, ha a páciensek – akár időpontra, akár időpontfoglalás nélkül érkeznek – előre kitöltik és magukkal hozzák az oltásuknak megfelelő beleegyező nyilatkozatot.

Kérjük, hogy az alábbi linken szereplő listából válassza ki a megfelelő nyilatkozatot:

https://www.zmkorhaz.hu/dokumentumtar/vedooltas-beleegyezo-nyilakozat/

Köszönjük.

2021 november 12 - péntek
Szünetel a személyes ügyfélfogadás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021.11.12. napjától a dokumentációkiadás során a személyes ügyfélfogadás szünetel.

Kérjük szíveskedjenek dokumentációkiadással kapcsolatos igényeiket levélben:

Zala Megyei Kórház Adatvédelmi Iroda 8900 Zalaegerszeg, Zrínyi M. u. 1.

vagy elektronikus úton, e-mailben kérelmezni: adatvedelem@zmkorhaz.hu

 Telefonos elérhetőség: 06/92/507-500/1355-ös mellék

 A betegdokumentáció kiadása postai úton történik.

Szíves megértésüket köszönjük.

 

2021 november 08 - hétfő
Visszaköltözött az oltópont

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy kórházunk OLTÓPONTJA visszaköltözött a NEUROLÓGIA épületének földszintjére.

Az oltásra érkezőket arra kérjük, hogy a rendelőintézettel szemben lévő  – Zrínyi úti – portához érkezzenek meg. Itt útbaigazítást kapnak arról, milyen útvonalon jutnak el az oltás helyszínére.

Az oltópont bejárata a Neurológiai Osztály lépcsőházából nyílik.

2021 november 05 - péntek
Bakon Ilona Emléknap

A Bakon Ilona Alapítvány a Nővérekért kuratóriuma a 2020. és 2021. évi díjakat összevontan adta át a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban tartott Bakon Ilona Emléknapon.

Elismerésben részesült:

 • Horváthné Kiss Piroska, az I. Belgyógyászati és Infektológiai Osztály laborasszisztense,
 • Némethné Kator Emőke, a Posztoperatív és Szeptikus Sebészeti Rehabilitációs Osztály ápolója,
 • Takácsné Gál Zsuzsanna, a Csecsemő- és Gyermekosztály szakápolója,
 • Könyvásó Zsuzsanna, az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály asszisztense.

Az alapítvány létrehozásáról végrendelkező Bakon Ilonáról, a kuratórium elnöke, Bankó Marianna emlékezett meg a rendezvényen. A kórház menedzsmentje nevében dr. med. habil Gasztonyi Beáta Phd főigazgató köszöntötte a díjazottakat, míg Korcsmárné Nagy Ágnes saját életútját felidézve mutatta be a 21. század ápolójának életét. Dezse Krisztina, az I-es Belgyógyászat és Infektológia diplomás ápolója dalokkal szólt a kollégákhoz.

Szeretettel gratulálunk a díjazottaknak!

 

2021 október 28 - csütörtök
Covid antitest (IgG) vizsgálat a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban!

A SARS-CoV-2 specifikus antitest (IgG) kimutatására irányuló szerológiai vizsgálatra nyílik lehetőség

Mit mutat ki a teszt?

A teszt annak ellenőrzésére alkalmas, hogy átestünk-e már a betegségen – esetleg tudtunkon kívül – vagy ha betegek voltunk, de nem végeztünk tesztet, koronavírus okozhatta-e a panaszokat.

A teszt a vírus leküzdéséhez szükséges ellenanyagokat mutatja ki a szervezetben, melyek egyrészt a gyógyulást segítik elő, másrészt a hosszabb távú védettséget biztosítják.

A vizsgálat díja a lakosság részére: 10.000 Ft

A tesztelés menete:

 • időpont kérése,
 • a térítési díj befizetése,
 • vérvétel,
 • leletkiadás.
bővebben

2021 október 27 - szerda
Teljes körű látogatási tilalom

 

A Zala Megyei Szent Rafael Kórházban 2021. október 27-től – megelőző jelleggel – teljes körű látogatási tilalom lépett érvénybe!

Az oltópont valamint a szakrendelések – a higiénés szabályok maradéktalan betartásával – továbbra is fogadják az időponttal rendelkező pácienseket. Kérjük, hogy hozzátartozó csak indokolt esetben kísérje el a beteget a vizsgálatokra.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a maszk viselése kórházunk teljes területén kötelező!

A fekvőbeteg osztályok páciensei nem látogathatók.  Továbbra is biztosított a kapcsolattartás joga, védőfelszerelés alkalmazása és a látogatónak a járvány- vagy veszélyhelyzeti szabályok ismerete mellett, az alábbi esetekben:

 • súlyos állapotú, végstádiumú betegek mellett tartózkodhat az általuk előzetesen megjelölt személy, ennek hiányában közeli hozzátartozójuk által megjelölt személy,
 • kiskorú beteg mellett egyik szülője, törvényes képviselője, illetve az általa vagy törvényes képviselője által megjelölt személy tartózkodhat,
 • a szülő nőnek joga van arra, hogy az általa megjelölt nagykorú személy (pl. az apa) a vajúdás és a szülés alatt folyamatosan vele lehessen,
 • értelmi fogyatékossággal élő beteg esetén szülője, törvényes képviselője, illetőleg az általa vagy törvényes képviselője által megjelölt személy mellette tartózkodhat.

Minden egyéb esetben tilos a személyes kapcsolattartás.

A betegeknek küldendő csomagokat munkatársaink szállítják ki a címzettekhez.

Betegeknek küldendő csomagok leadása a főépület bejáratánál:

 • hétköznap: 15 és 17 óra között,
 • hétvégén és ünnepnap: 10 és 17 óra között.

Kérjük, hogy a címzett beteg nevét és az őt ellátó osztály megnevezését olvashatóan, a csomagra jól rögzítve szíveskedjenek felírni.

Romlandó élelmiszert, értéket, pénzt ne küldjenek be!

 

A betegek állapotáról az őket kezelő osztály orvosai telefonon adnak tájékoztatást.

 

Kérjük, hogy a koronavírus-fertőzéssel kezelt – a D épület covid részlegén fekvő – páciensek állapota iránt

 • hétköznap 13 és 15 óra között, a 92/507-500-as központi telefonszám 3305 vagy 3306-os mellékén,
 • hétvégén, ünnepnap 13 és 15 óra között, a 3305 – ös melléken szíveskedjenek érdeklődni.

 

Megértésüket köszönjük.

2021 október 25 - hétfő
Elhunyt Dr. Nagy Klára

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy életének 63. évében elhunyt Dr. Nagy Klára, a Kardiológiai Rehabilitációs Osztály osztályvezető főorvosa.

Dr. Nagy Klára 1983. október 1-től dolgozott kórházunkban. Szorgalmát, széleskörű szakmai érdeklődését jelzi, hogy belgyógyász, kardiológus és rehabilitációs szakorvosi vizsgát is tett. 2016. május 1-én lett osztályvezető főorvos, mikor a rehabilitációs osztály kivált a kardiológiából.

Pácienseivel mindig türelmes, kedves, segítőkész volt. A betegségek megelőzését ugyanúgy céljának tartotta, mint az utókezeléshez nélkülözhetetlen életmódváltás elősegítését. A Zalai Nyitott Szív Egyesület elnökeként kirándulásokat, előadásokat, összejöveteleket szervezett. Társasági emberként lelkesen bekapcsolódott a kórház jótékonysági gálaműsorainak rendezésébe is.

Személyisége felejthetetlen nyomot hagy nemcsak munkatársaiban, de szélesebb körben is.

Emléket szeretettel őrizzük!

Zala Megyei Szent Rafael Kórház

2021 október 06 - szerda
Rezidensek köszöntése

Kórházunkban hagyomány, hogy minden ősszel köszöntjük a munkába álló rezidenseket. Miután tavaly a koronavírusjárvány miatt elmaradt ez a fontos találkozó, ebben az esztendőben a 2020-ban és a 2021-ben munkába állt fiatal orvosokat együtt üdvözöltük. Dr. med. habil Gasztonyi Beáta PhD főigazgató köszöntőjében kiemelte, hogy míg a korábbi években rendre 10 fő alatt volt a belépő fiatalok száma, addig 2021-ben keretet is kellett emeltetni, hogy fogadni tudjuk a 16 rezidenst. A fiatalítás jelentőségét kiemelve dr. Lupkovics Géza PhD orvos-igazgató a karrierlehetőségekre is felhívta a figyelmet. A találkozón részt vett Dr. Kiss Ferenc a Magyar Orvosi Kamara Zalai Megyei Területi Szervezetének elnöke is, aki a szakmai szervezet tevékenységét ismertette.
A rezidensek Zala Megyei Szent Rafael Kórház Emléklapját is átvették, majd kötetlen beszélgetéssel zárult a rendezvény.

bővebben

2021 szeptember 27 - hétfő
Hamarosan indul az Aqua Challenge!

2021. október 1-től az Országos Gyógyszerészeti Intézet 30 napos vízivás kihívást hirdet meg a közösségi médiában Aqua Challenge néven, az EMMI Egészségügyért Felelős Államtitkársága támogatásával.

Az Aqua Challenge jó lehetőség arra, hogy bárki megtapasztalja: egyetlen apró változtatással is nagy lépést tehetünk az egészségesebb életmód felé. A kihívás teljesítése erőt, lendületet adhat további, az egészség megőrzését támogató terveink megvalósításához.

Hogy a kihívást minél többen sikeresen teljesítsék, az Élj könnyebben! – merőkanál.hu Facebook-oldalon minden nap praktikus tanácsokat és hasznos, hiteles információkat, plakátokat tesznek közzé a vízfogyasztással kapcsolatban.

Gondoskodnak arról is, hogy a motiváció se csökkenjen: a kihívás minden hetén nyereményjátékot is meghirdetnek.

Az ajándékok megszerzéséhez nincs más teendő, mint csatlakozni az október 1-jén induló Aqua Challenge kihíváshoz a Facebookon és követni a játékszabályokat. Az igazi nyertesek persze azok, akik bizonyítják maguknak, hogy képesek tenni az egészségükért azzal, hogy mindössze 30 napon át tudatosan fogyasztanak folyadékot, megfelelően hidratálják szervezetüket, így fokozzák teljesítményüket és kerülik a felesleges kalóriabevitelt.

2021 szeptember 24 - péntek
Traumatológusok együttműködése a gyermeksebészet fejlesztéséért

A Magyar Gyermeksebész Társaság 17. Kongresszusán részt vett a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Traumatológiai osztályának két orvosa, dr. Matyíjcsik Sándor és dr. Schiller Róbert.

A kongresszus harmadik napján tartották a gyermektraumatológiai szekciót, ahol hazai és nemzetközi előadók, köztük neves professzorok tartottak előadást a gyermekkori törések kezelésében sikeres innovációként megjelenő, felszívódó implantátumok használatáról és az elért eredményeikről. Több előadás szólt a könyöktáji és combcsont törések kezelésében elért eredményekről, az égési sérülések kezelési metódusairól.

A kongresszus után a zalaegerszegi kollégák, Prof. dr. Wiegand Norbert egyetemi tanár kezdeményezésére, Dr. Vajda Péter egyetemi docenssel, a Pécsi Tudományegyetem Gyermeksebészetének tanszékvezetőjével, valamint Dr. Józsa Gergővel, a Magyar Gyermeksebész Társaság Gyermektraumatológiai szekciójának elnökével megállapodtak a pécsi Gyermeksebészeti Tanszék traumatológiai csoportja és a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Traumatológia Osztálya közti kapcsolat megerősítéséről, a tudományos munkákban való részvételről, közös online és személyes referátumokról, esetismertetésekről, a szakmai gondolatok cseréjéről és a gyermek sérültek kompetencia szintnek megfelelő ellátásáról.

Bízunk abban, hogy ez a közös munka a gyermekek érdekének szem előtt tartásával eredményes és sikeres lesz.

A képen láthatók balról jobbra: Dr. Vajda Péter, Dr. Schiller Róbert, Dr. Vástyán Attila, Dr. Matyíjcsik Sándor, Dr. Józsa Gergő

 

2021 augusztus 04 - szerda
Bemutatkozik István atya, az új kórházlelkész

Zalaegerszegen születtem 1969-ben. Gyermekkorom is e városban telt, a Petőfi Sándor iskolába jártam, naponta elsétálva a kórház és a rendelőintézet mellett. A gimnáziumi éveim Pannonhalmán teltek. Teológiai

tanulmányaimat Győrben és Budapesten végeztem, illetve már papként Rómában egyházjogot tanultam. 1994-ben szenteltek pappá. Mostanáig püspöki titkárként, illetve a Szombathelyi Egyházmegye településein káplánként, hitoktatóként és plébánosként végeztem szolgálatomat, amelyet 3 éves budapesti központi szolgálat szakított meg.

A Szent Rafael Kórház lelkészi feladatait 2021. augusztus 1-től látom el . Öröm számomra Magyarország legszebb nevű egészségügyi intézményébe jönni, amely nevében hirdeti, hogy Isten gyógyít.A betegek mellett szeretném lelkileg erősíteni az orvosokat, ápolókat és az intézmény valamennyi dolgozóját is, akik által a gyógyító Isten segíti a betegeket.

Jó munkát kívánok a kórház minden dolgozójának!

Szentmisék a kórházkápolnában: Szerda 16 óra és vasárnap 16 óra

Üdvösséget!

Horváth István Sándor
kórházlelkész

2021 július 30 - péntek
Újjászerveződött a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Traumatológiai Osztálya

Tisztelt Betegeink!

A Pécsi Tudományegyetemmel együttműködve 2021. augusztus 1-étől újjászerveződött a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Traumatológiai Osztálya. Az időlegesen többletfeladatot ellátott társkórházak munkáját betegeink nevében is hálásan köszönjük. Az összehangolt, azonnali intézkedéseknek köszönhetően a személyi feltételeket rövid időn belül biztosítani tudtuk, így a lehető leggyorsabban rendeződött a traumatológiai ellátás helyzete megyénkben.

Tisztelettel: 

Zala Megyei Szent Rafael Kórház

2021 július 30 - péntek
Elköltözött az oltópont

Tisztelt Pácienseink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Zala Megyei Szent Rafael Kórház oltópontja a Rendelőintézet földszintjére költözött. (A neurológia épületének helyiségei visszakapják eredeti rendeltetésüket.) Egyúttal felhívjuk figyelmüket arra, hogy 3. oltásra kizárólag az eeszt.gov.hu oldalon tudnak időpontot foglalni.

2021 július 27 - kedd
Várandósfelkészítés augusztusban is

Kedves Várandós Kismamák!

A Zala Megyei Szent Rafael Kórház a Családbarát Szülészet projekt keretében augusztusban ismét Várandósfelkészítést indít a 28. hetet betöltött kismamák és párjuk részére. A járványhelyzetre tekintettel egyenlőre online formában – a Teams videokonferencia programját használva – kapcsolódhatnak be a leendő szülők az interaktív rendezvénysorozatba.

A Várandósfelkészítés havi rendszerességgel, 4 alkalommal történik, alábbi témákat érintve:

bővebben

2021 július 13 - kedd
Emberi Erőforrások Minisztériuma - sajtóközlemény

Soron kívüli vizsgálatot rendelt el az EMMI minisztere

Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter soron kívüli átfogó vizsgálatot rendelt el a Zala megyei traumatológiai ellátás jelenlegi helyzetéről, kitérve a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban felmondott 7 traumatológus orvos távozásának valamennyi körülményére.

Az elmúlt időszakban a Zala Megyei Szent Rafael Kórház traumatológiai osztályának orvosai egységesen jelezték a kórház felé, hogy nem értenek egyet a számukra kifizetett ügyeleti díjak mértékével. A megegyezés érdekében az ügyeleti díjakat intézmény vezetői jelentősen megemelték. Ennek ellenére a felmondás alatt álló traumatológusok újabb követelésekkel álltak elő. A kórház menedzsmentje megvizsgálta ezeket a követeléseket és megállapította, hogy az újabb elvárásaik nélkülöznek minden szakmaiságot, teljesítésük jogszerűen nem lehetséges. Miután a traumatológiai osztályon dolgozó orvosok sem engedtek a követeléseikből, ezért lezárták a tárgyalásokat, az intézménnyel együttműködni nem kívánó traumatológusok felmondását elfogadták.

A miniszter kérésére a felülvizsgálat annak érdekében történik, hogy az ellátás minden beteg számára az elvárt időn belül és az elvárt szakmai színvonalon zökkenőmentesen működjön a továbbiakban.

2021 július 09 - péntek
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium sajtóközleménye

Szorosabbra fűzi oktatási-betegellátási együttműködését a traumatológiai ellátás területén a Pécsi Tudományegyetem és a Zala Megyei Szent Rafael Kórház

A régió egészségügyi ellátásában kiemelkedő szerepet betöltő Pécsi Tudományegyetem, a közép-európai orvos-egészségtudományi képzés, kutatás meghatározó felsőoktatás intézménye elmélyíti oktatási-betegellátási együttműködését a Zala Megyei Szent Rafael Kórházzal. A szívsebészet területén már kialakult kooperációt követően a továbbiakban megerősödve működik a megyei kórház traumatológiai osztálya is a Pécsi Tudományegyetem támogatásával. A közös munka az infrastrukturális és személyi feltételek javításával segíti a betegek biztonságos gyógyulását. A kórházi osztály kihelyezett oktatási egységként a hallgatók, rezidensek gyakorlati képzési lehetőségeit is bővíti.

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter elmondta: a Pécsi Tudományegyetemmel folytatott megbeszélés alapján kihelyezett tanszék alapítását is kezdeményezni fogja. Az együttműködésnek köszönhetően az eddiginél magasabb színvonalon működhet tovább a város és megye traumatológiai ellátása.

Budapest, 2021. július 9.

Innovációs és Technológiai Minisztérium

2021 július 09 - péntek
A Zala Megyei Szent Rafael Kórház közleménye a traumatológiai ellátásról

Továbbra is biztosított a traumatológiai ellátás a Zala megyei betegek számára

Az elmúlt időszakban a Zala Megyei Szent Rafael Kórház traumatológiai osztályának orvosai egységesen jelezték, hogy nem értenek egyet a számukra kifizetett ügyeleti díjak mértékével. Intézményünk a megegyezés érdekében az ügyeleti díjakat jelentősen megemelte. A felmondás alatt álló traumatológusok ennek ellenére újabb követelésekkel álltak elő. Intézményünk megvizsgálta ezeket a követeléseket és kórházunk menedzsmentje a megegyezés reményében az elmúlt napokban lefolytatta utolsó tárgyalását az érintett orvosokkal.

Megállapítottuk, hogy az újabb követelések a szakmaiságot nélkülözik, teljesítésük jogszerűen nem lehetséges, valamint a társosztályokra indokolatlanul hárított volna át jelentős ügyeleti terheket.

Miután a traumatológiai osztályon dolgozó orvosok sem engedtek a követeléseikből, ezért lezártuk a tárgyalásokat, az intézménnyel együttműködni nem kívánó traumatológusok felmondását véglegesnek tekintjük. A Zala Megyei Szent Rafael Kórház vezetése az ellátás biztonsága érdekében jelezte az illetékes hatóságok felé a folyamatos ellátás átszervezésének szükségességét.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a sürgősségi betegellátás és a traumatológiai járóbeteg szakrendelés (kontroll ambulancia) változatlanul működik.

A sérültek további ellátását kórházunk Sürgősségi Betegellátó Osztálya koordinálja. A műtéti beavatkozásra szoruló betegeket pedig a nagykanizsai, a szombathelyi és a kaposvári kórház fogadja.

A Zala Megyei Szent Rafael Kórház menedzsmentje a lehető legrövidebb időn belül újjászervezi a Traumatológiai Osztály működését olyan szakorvosok bevonásával, akik munkájuk során a gyógyítást és a betegek ellátását tekintik elsődleges céljuknak, intézményünk és kollektívája iránt pedig elkötelezettek.

Tisztelettel:

Zala Megyei Szent Rafael Kórház

2021 július 08 - csütörtök
Ebéd elvitelre

A Zala Megyei Szent Rafael Kórház ismét lehetőséget biztosít a lakosság számára ebéd megrendelésére – hozott éthordóban történő elvitellel. Adagár: 900 Ft.

Megrendelés: személyesen a belső kórház ebédlőjének élelmezési irodájában, munkanapokon 8 és 15 óra között. További információ kérhető az 507-500-as telefonszám 1648-as mellékén.