keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház
Széchenyi 2020 logó Magyarország Kormánya - Európai Unió - Európai Strukturális és Beruházási Alapok - Befektetés a jövőbe

TÁMOP-6.2.2/A-09/2-2010-0053

Képzés és kompetenciafejlesztés a Zala Megyei Kórházban

 

Megítélt támogatás: 27.750.292 Ft

 

A személyi feltételek folyamatos biztosítása nélkülözhetetlen a minőségi egészségügyi ellátás kialakításához, melynek leghatásosabb eszköze a folyamatos képzés megteremtése.

CÉLOK

A Zala Megyei Kórház középtávú szakmai fejlesztési tervei között kívánja megvalósítani, hogy a betegek gyógyítása szempontjából a legképzettebb humánerőforrással rendelkezzen. Ezen pályázattal a kórházban további képzett humánerőforrás állomány bővülés érhető el, amely javítva ezzel a betegellátás minőségének hatékonyságát.

EREDMÉNYEK

A projekt megvalósításával a következő képzések valósultak meg:

  • 3 fő epidemiológiai szakápoló OKJ-s képzés
  • 2 fő onkológiai szakápoló OKJ-s képzés
  • 4 fő műtéti szakasszisztens OKJ-s képzés
  • 1 fő rehabilitációs terapeuta OKJ-s képzés
  • 2 fő felnőtt aneszteziológiai és intenzív szakápoló OKJ-s képzés
  • 4 fő sürgősségi szakápoló OKJ-s képzés

Ezeken felül az intézményünk széles palettáját felölelve 111 fő kommunikációs készségfejlesztő tréningen vett részt. A kiválasztásnál a vezető szakdolgozók, helyetteseik, az oktatásban részt vállaló kollégák és a munkájukat dicséretesen végző munkatársaink vettek részt. Az akkreditált tanfolyam elvégzését követően 29 kreditpontban is részesültek a résztvevők, mely pontok a működési regisztráció által előírt kötelezettség teljesítéséhez is hozzájárultak.