keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház
Széchenyi 2020 logó Magyarország Kormánya - Európai Unió - Európai Strukturális és Beruházási Alapok - Befektetés a jövőbe

TÁMOP-6.2.4/A-09/1-2010-0038

A Zala Megyei Kórház pályázata humán erőforrás foglalkoztatásának támogatására

 

Megítélt támogatás: 46.950.485 Ft

 

A hiányszakmának minősülő szakterületeken a munkaerő folyamatos biztosítása a legfontosabb feladat az egészségügyben.

CÉLOK

A pályázat elsődleges célja az volt, hogy átmeneti bértámogatással biztosítsa az átalakuló egészségügyi ellátórendszer hatékony működéséhez szükséges humán erőforrást. Figyelembe véve intézetünk munkaerő helyzetét, a Zala Megyei Kórház az egészségügyi szakdolgozók foglalkoztatására fordította a támogatást.

EREDMÉNYEK

Az elnyert támogatásból 11 fő szakdolgozó teljes foglalkoztatási költségeit tudtuk fedezni 24 hónapig, ezzel elősegítettük a pályakezdők, visszatérők foglalkoztatását.

A pályázat révén munkába állt szakdolgozók 7 fekvőbeteg osztályunk tevékenységét segítik (Pszichiátria, Traumatológia, Onkológia, Csecsemő- és Gyermekosztály, Urológia, Fül-Orr-Gégészet és Neurológia). A pályázat keretein belül foglalkoztatottak közül 7 fő pályakezdő, 1 fő pályára visszatérő, valamint 3 fő GYES-ről munkába álló dolgozó.

Intézményünk a felvett munkaerőt 24 hónapig foglalkoztatta a pályázat által elnyert támogatásból, s a pályázat feltételeinek megfelelően a pályázat lezárását követően további 24 hónapig azonos feltételek mellett továbbfoglalkoztatási kötelezettsége van.